skip to Main Content

Novi ciklus ZeForge Akademije

Nakon uspješno završenog prvog ciklusa ZeForge Akademije i 5 polaznika koji su do kraja završili Početni i Frontend modul otvaramo prijave za novi ciklus. Ovaj put uvodimo novinu u smislu načina pohađanja same Akademije, te pored 40 polaznika sa kojima ćemo direktno savladavati tehnike programiranja u dvije grupe otvaramo mogućnost i za distance learning odnosno pohađanje bez fizičkog prisustva na nastavi.

ZeForge Akademija je moderna i napredna škola programiranja u Zenici ustrojena prema novim standardima učenja i najaktuelnijim tehnologijama u svijetu software inžinjeringa. Plan i program Akademije je baziran na planu i programu Spark School Mostar i uključuje tehnologije: JavaScript, jQuery, Vue.js, React Native, Node.js, MySQL, Express.js. Detaljan pregled curriculuma možete pogledati na sljedećem linku: http://bit.ly/AcademyCurriculum2019

Zahvaljujući našim partnerima i sponzorima: NSoft, Spark, Grad Zenica, ZEDA i FMRPO, Akademija je BESPLATNA za sve polaznike.

Za sada je dovoljno da se prijavite tako što ćete poslati svoj CV i Motivaciono pismo, nakon čega ćemo organizovati online test logičkog zaključivanja te odabrati najbolje kandidate. Svi koji popune prijavu bit će obaviješteni putem maila o terminu online testa.

Mi vam preporučujemo da se prijavite i iskoristite priliku.

Vidimo se na Akademiji!

Prijavni obrazac: http://bit.ly/Prijave2019_20

#ZeforgeAcademy #CodeYourLife #UnitedWeForge

Back To Top