O nama

ZeForge Community je prvi developers community u Zenici koji aktivno radi i djeluje od 6. mjeseca 2017. godine sa osnovnim ciljem promocije IT tehnologija u našem gradu i stvaranja jake akademije koja bi omogućila stvaranje veoma tražene snage u IT industriji i na kraju zapošljavanje kao naš ultimativni cilj.

Do sada smo aktivno radili na promociji IT tehnologija tako što smo uspješno organizovali veliki broj redovnih Meetupa za naše članove i zaljubljenike u IT. Veoma smo zadovoljni dosadašnjom posjetom i povratnim informacijama koje smo dobili od prisutnih.
Drugi segment, izgradnja jake akademije, je segment koji je još uvijek u razvoju ali koji svakim danom dobiva sve jasnije konture. Do sada smo organizovali i osmislili nekoliko ciklusa edukacija iz web programiranja za Agenciju ZEDA koja su se pokazala veoma uspješnim. Tokom tih edukacija uočili smo svoje nedostatke i unaprijedili plan i program za naredne edukacije koje planiramo realizovati. Želja nam je da u budućnosti ponudimo znatno širu ponudu kvalitetnih edukacija koja će pružiti neophodna praktična znanja za polaznike.
Još jedna aktivnost, koju ćemo realizovati u narednom periodu ogleda se u kreiranju vlastite baze IT stručnjaka na području grada i u okruženju koja će biti glavni izvor informacija između tražioca stručnjaka iz ITa i samih stručnjaka.
Također želimo biti aktivni učesnik pozitivnih promjena u našem gradu i biti značajan faktor za razvoj individualnih vještina u polju IT-a kao i za razvoj budućih uspješnih timova i startupa.
Naša vizija jeste Zenica prepoznatljiva kao mjesto koje kreira i okuplja veliki broj stručnjaka iz IT-a, nudi priliku svakome da se dokaže i potiče kreativno razmišljanje.
Hvala našim partnerima na nesebičnoj podršci koju su nam pružili do sada. Dali su nam vjetar u leđa kad je bilo najpotrebnije.

Mi ćemo da forgeamo i dalje, pridružite nam se! 

Supported By

Thank you for all your support.


Contact

info@zeforge.org
+387 32 445-832

Location

Zmaja od Bosne bb
72 000 Zenica 

Designed by

ZeForge 
2018